Het nieuwste nieuws

jan 8, 2020
Atelier ruimte gezocht!

Ciao Dag werfkelder Atelier aan de Nieuwegracht........

 

Eind november is de huur van de werfkelder van de Nieuwegracht opgezegd en is het atelier helemaal leeggehaald.

 

Daar ik mij de laatste tijd meer aan het verdiepen ben in het maken van houten mallen voor de maskers, ben ik meer op zoek naar een drogere en betere plek om te beeldhouwen.

Een plek waar ik niet bang hoef te zijn dat mijn werk door vocht word aangetast.

 

 

Laten we wel wezen, ik heb echt een mooie tijd van maken daar gehad, zeker zomers. Ik heb er ook veel buitenlandse gasten mogen ontvangen. Die leidde ik dan van de springweg door een wirwar van steegjes naar het atelier. Altijd leuk.

 

Maar nu wordt het tijd voor een nieuwe plek, het liefste een plek waar het hout en mijn maskermallen en ik allemaal samen kunnen verblijven. Eventueel trainingsruimte erbij dat ik les kan geven, ja, waarschijnlijk sla ik nu door, maar je mag de hoop en dromen altijd koesteren en sommige komen uit...  Dan wil ik ook wat frisse lucht, haha, dus een plek buiten de stad vind ik ook geen probleem. Het liefst alleen wel met de fiets bereikbaar. Voorlopig is het maskeratelier nog steeds gevestigd op de springweg te Utrecht en uiteraard ben je daar van harte welkom!

 

 

Heb jij een idee of een werkruimte, schuur, tuinhuis of iets dergelijks beschikbaar of weet jij iemand in de Provincie Utrecht?  Dan hoor ik graag van je!

 

Ciao Patrizia

 

 

 

 

 

 Categorie: Algemeen
Ingezonden door: patriziaHet laatste nieuws

okt 31, 2022
Het masker atelier in Utrecht is open op afspraak.

Lees artikel ›
Contactgegevens

Esposito Masks

Patrizia Esposito
T: +31 6 28 555 064

 

animo@commediadellarte.info


Get in Touch knop


Erkend Cultuurkaart acceptant

CJIP logo