Het nieuwste nieuws

sep 3, 2012
Voor de vrijwilligers van Gemeente Amsterdam stadsdeel zuid gaat Teatro Animo samen met coach/trainer Susanne Bullten een teambuildingsworkshop geven.

Je speelt al improviserend situaties na uit je eigen dagelijks leven, met onderwerpen als verschillen in status, samenwerken en omgaan met conflicten.

Net als bij de echte Commedia dell'arte draag je daarbij een masker. Je zult merken dat je je dan op het toneel meer durft uit te leven. Immers, je bent het niet zelf, je 'bent' het personage van het masker dat je uitbeeldt. 
Deze workshop staat garant voor veel lachplezier. Je leert elkaar op een heel andere manier kennen. Daarnaast is het een heerlijke uitlaatklep: de maskers bieden de kans om conflicten op humoristische wijze na te spelen en er zo meer afstand van te nemen. En soms geeft het je ook een nieuwe kijk op jezelf of anderen; in welke personages herken je iets van jezelf? Met welke karakters heb je moeite?

 

 

Heb jij ook interesse in een bijzondere teambuildings workshop? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.Categorie: Algemeen
Ingezonden door: patriziaHet laatste nieuws

sep 24, 2021
Het masker atelier in Utrecht kan weer open op afspraak.

Lees artikel ›
Contactgegevens

Esposito Masks

Patrizia Esposito
T: +31 6 28 555 064

 

animo@commediadellarte.info


Get in Touch knop


Erkend Cultuurkaart acceptant

CJIP logo